010-4401155 info@runningmates.com
T

Analyse

Onderzoek naar stress en chronische vermoeidheidsklachten

l

Objectief

De meetmethodiek is wetenschappelijk gevalideerd door het Coronel Instituut

Monitoring

Non-invasive metingen doen waar en wanneer u wilt

N

Herstel

Uniek, snel en effectief herstelprogramma

RunningMates heeft zijn oorsprong in de sport, waarin resultaten worden behaald op objectieve metingen. Immers zonder deze metingen kan er geen winnaar aangewezen worden, evenwaardige speelvelden worden gecreëerd of een progressie worden aangetoond. Met deze gedachtegang stonden wij voor een uitdaging om een systeem te gebruiken die aantoonbare resultaten kan weergeven binnen onze hersteltrajecten.

Wij hebben dit gevonden in de BIOfeedback technologie BioCheck, die is ontwikkeld om te kunnen bijdragen aan een gezonde en vitale maatschappij. Op dit moment zijn er naast BioCheck geen trajecten in Nederland waarbij zowel de diagnostische apparatuur als de methode wetenschappelijk gevalideerd zijn. Deze methode heeft zich vooral bewezen op het gebied van chronische vermoeidheid, zoals Burn-out  ME en Fibromyalgie.

De Olympische en Paralympische atleten verzorgen de herstel-, motivatie-, en fysieke trainingen binnen de trajecten die hierop volgend worden ingegaan. Deze atleten ervaren als geen ander hoe een diep dal voelt en vooral, hoe u er weer uit kan komen. Uiteraard hebben de atleten die bij ons zijn aangesloten een training ondergaan om deze begeleiding te kunnen verzorgen. Daarnaast brengen wij u in contact met een medisch centrum indien uit de metingen blijkt dat een indicatie aanwezig is voor ernstigere medische klachten.

Ons systeem is daarnaast als module toepasbaar op huidige herstel- of re-integratietrajecten van andere instanties die mensen begeleiden op het gebied van chronische vermoeidheid.

Voor meer informatie verzoeken wij u hier contact met ons op te nemen.

BioCheck is geschikt voor mensen met (chronische) vermoeidheidsklachten en stress gerelateerde klachten, die graag over objectieve resultaten willen beschikken over het verloop van herstel- en re-integratietrajecten. Daarnaast is het uitstekend geschikt voor organisaties die het belangrijk vinden dat haar medewerkers gezond en fit zijn en fit blijven.

Onze metingen kunnen real-time tijdens rust, werkactiviteiten of training uitgevoerd worden op een computer of zelfs portable op een tablet of smartphone. Daarnaast kunnen de metingen worden verricht in groepen tot 30 man tegelijkertijd over een afstand van 300m.

Gebaseerd op deze metingen van onze biofeedbackapparatuur kan BioCheck exact bepalen hoe uw vorm van de dag is en indien nodig voor u een naadloos aansluitend individueel trainingsprogramma met ondersteuning van een Paralympische of Olympische sporter opbouwen die past bij uw ontwikkeling.

Hierdoor kunnen wij preventief werken en zijn wij in staat om chronische vermoeidheidsklachten zoals burn-outs te voorkomen.

 • Meer zelfcontrole
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Meer energie en verhoogd de vitaliteit
 • Verbeterd hartritme
 • Verlaagd bloeddruk
 • Verbetering nachtrust
 • Afname cortisol (stresshormoon)
 • Toename DHEA-hormoon, deze verlaagt de stress en verhoogt het welbevinden
 • Sneller herstel na fysieke (vermoeiende) inspanningen
 • Verbeterd het geheugen en geeft een helderder denkvermogen
 • Krachtiger hart- en zenuwstelsel

Al deze effecten zorgen voor een ontspannen, gezond functionerend lichaam en geest waardoor u weer in staat bent om normaal te functioneren op de werkvloer en in uw privéleven.

Wilt u ook een BioCheck?

Klik hier
Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.