010-4401155 info@runningmates.com

Gedachtegoed

In de hedendaagse samenleving en met name in het bedrijfsleven worden de hersenen gezien als het meest belangrijke deel van het lichaam. Het lichaam wordt meer gezien als een transportmiddel om de hersenen van punt a naar punt b te vervoeren. Deze disbalans veroorzaakt veel westerse ziekten, zoals chronische vermoeidheid, fybromyalgie en hart en vaatziekten.

En wij –die enorm veel aandacht besteden aan het lichaam- als Olympische sporters vinden dit verschrikkelijk om te zien en willen graag de samenleving ondersteunen in vitaliteit.

Wij geloven in anders denken en wij willen de mensen uitdagen om weer controle te krijgen over hun eigen lichaam. Om dit te kunnen realiseren hebben wij samen met onze wetenschapster die al ruim 20 jaar aan biofeedbacktechnologie werkt een systeem gecreëerd die simpel in gebruik is, overal toepasbaar is en inzicht geeft in de energieprocessen van het eigen lichaam. Wij hebben hiermee een geweldig systeem gecreëerd die naast mensen beter maakt ook toevallig enorm ziektekosten reducerend is.

Klik op de cirkel als u meer wilt lezen over preventie.

Re-integratie middels een wetenschappelijk gevalideerd herstelprogramma

Realtime monitoring

Bepaal de belasting aan de hand van uw vorm van de dag


BioCheck ook voor u?

BioCheck is geschikt voor iedereen! Maar met name voor mensen met (chronische) vermoeidheidsklachten en stress gerelateerde klachten, die snel willen herstellen en graag over objectieve resultaten willen beschikken over het verloop van herstel- en re-integratietrajecten is BioCheck ideaal.

Daarnaast is het uitstekend geschikt voor organisaties die het belangrijk vinden dat haar medewerkers gezond en vitaal zijn en dat ook blijven. En zelfs Olympische sporters gebruiken BioCheck om het herstel van trainingen te monitoren.

Op dit moment zijn er naast BioCheck geen trajecten in Nederland waarbij zowel de diagnostische apparatuur als de methode wetenschappelijk gevalideerd zijn. Deze methode heeft zich vooral bewezen op het gebied van chronische vermoeidheid, zoals Burn-out  ME en Fibromyalgie. En daar zijn wij trots op. Wij hopen met ons systeem ook te kunnen bijdragen aan uw vitaliteit. Door onze site te bezoeken is de eerste stap al gezet.

Klik op de cirkel als u meer wilt lezen over re-integratie.

Re-integratie middels een wetenschappelijk gevalideerd herstelprogramma

Herstelprogramma

Re-integratie middels een wetenschappelijk gevalideerd herstelprogramma

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.