010-4401155 info@runningmates.com
03.2018

Nieuwsbrief

Met plezier lanceren wij onze 1e Nieuwsbrief!¬† Deze zal regelmatig verschijnen om u op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen, nieuwtjes en wetenswaardigheden rondom BioCheck. Ook zullen wij onze tips delen over herstel bij chronische vermoeidheid en vitaliteit. Houdt uw mailbox in de gaten….. ūüėČ ! Wilt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief? Schrijf u dan hier in.

Patrick ambassadeur van Gezond010

Patrick van Luijk is de nieuwe ambassadeur van Gezond010. De voormalig topatleet zet zich hiermee in voor een gezondere stad. ‚ÄėIedereen kan veranderen, zeker als we elkaar helpen.‚Äô¬† Wilt u meer lezen? Klik dan op de volgende link: https://gezond010.nl/olympier-patrick-luijk-ambassadeur-gezond010/#

Re-integratie lokatie voor UWV landelijk

Wij zijn blij dat wij ook met UWV Landelijk een overeenkomst hebben mogen sluiten. Als interventiebedrijf helpen wij cli√ęnten van het UWV die langdurig zijn uitgevallen weer op weg. In ons Herstelprogramma zorgen wij ervoor dat zij weer vitaal worden en in balans komen. Cli√ęnten van het UWV kunnen bij hun arbeidsdeskundige of adviseur van het Werkbedrijf terecht voor meer informatie over ons Werkfit-traject.

Lees meer...

Afscheid Patrick atletiek-carrière

Topatleet Patrick van Luijk heeft na twee Olympische Spelen (2008 in Peking en 2012 in Londen) zijn loopbaan be√ęindigd. De hardloper pakte zilver (200 meter) en goud (400 meter) op het EK in Helsinki en werd meerdere keren nationaal kampioen.

De laatste anderhalf jaar kwam hij niet meer in actie op de hardloopbaan. Het op de been helpen van mensen met stress en een burn-out is nu zijn nieuwe uitdaging. In het fonkelnieuwe herstelcentrum in het gebouw The Mark heeft Patrick inmiddels al veel mensen op weg geholpen. Tijdens de AA Drink NK Indoor 2018 op 17 februari j.l. heeft Patrick officieel afscheid genomen van de wedstrijdsport.

12.2017

BIOCHECK | Merry Christmas and Happy New Year!

Wij willen u hele fijne Kerstdagen en een gezond, ontspannen en gelukkig 2018 toewensen!

Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar voor ons met de opening van het Centre of Excellence in Rotterdam en de besparingen, vooruitgang en bewustwording die ons programma teweeg heeft gebracht bij de organisaties waarvoor wij werken.

Wij strijden voor een grote impact in 2018 en daarvoor staan een aantal bijzondere momenten in onze agenda gepland voor aankomend jaar. Wilt u hier meer van weten of onderdeel van uitmaken?

Neem dan contact met ons op of volg ons op social media, bezoek onze website of voeg ons toe om in uw adresboek om onze nieuwsberichten in goede orde te ontvangen.

Warme groet,
Het BioCheck team

10.2017

BIOCHECK | Offici√ęle opening Centre of Excellence

Wij zijn enorm trots dat wij op deze prachtige locatie een specialistisch centrum kunnen openen en aan het herstel van mensen kunnen werken met (chronische) vermoeidheidsklachten en burnout(klachten).

Ons centrum is gevestigd in The Mark. Een prachtig multi-tenant gebouw die van alle gemakken is voorzien. Een ideale locatie, waar u gratis kunt parkeren en makkelijk te bereiken is met het OV

Newsflash

BIOCHECK | Geweldige resultaten Invictus Games!

29 Nederlandse (oud-)militairen hebben meegedaan in Canada aan de Invictus Games 2017. Dat is een internationaal sportevenement voor fysiek of mentaal gewond geraakte militairen. Het is gehouden in Toronto van 23 tot en met 30 september.

Ongeveer 550 gewonde (voormalig) militairen uit 17 verschillende landen kwamen in sportwedstrijden tegen elkaar uit. De Invictus-sporters betaalden voor vrede en veiligheid een hoge prijs: een fysieke en/of mentale beperking voor het leven.

Tijdens de sportwedstrijden streden de militairen tegen elkaar, maar vooral met elkaar om zo het beste uit zichzelf en de ander te halen. Voor veel deelnemers is alleen al deelname aan de Invictus Games een hoogtepunt. Het vormt de bekroning op de fysieke en mentale strijd die ze zijn aangegaan.

Een gevecht waar ze als ‘invictus’, oftewel ‘onoverwinnelijk, zijn uitgekomen.

Wij zijn er trots op dat wij een gedeelte van het Nederlandse team hebben mogen begeleiden middels ons monitoringsysteem, zodat zij in optimale vorm konden presteren en prachtige medailles hebben kunnen binnenhalen.

09.2017

BIOCHECK | Prachtige resultaten voor Gemeente Rotterdam

Tijdens de zomervakantie hebben wij bij BioCheck heerlijk doorgewerkt met onze herstelprogramma’s om onze klanten weer fit en vitaal te maken. Ondertussen zijn wij met tussentijdse resultaten gekomen waar o.a. de Gemeente Rotterdam erg blij mee is. Laten wij deze trend doorzetten! Wij houden jullie op de hoogte. With love, BioCheck.  

Newsflash

BIOCHECK | Sinds kort ook te vinden op social media

Wij zijn lichtjes begonnen met onze aanwezigheid op social media. Wilt u meer weten van onze activiteiten? Volg ons dan op social media voor een ‘kijkje in de keuken’!

Facebook               LinkedIn               Twitter               Instagram

06.2017

BIOCHECK | Fysische oorzaken en gevolgen van een burnout

Wij hebben op onze informatieavond 29 juni 2017 fantastische sprekers mogen verwelkomen die vol passie vertelden wat de fysische oorzaken en gevolgen zijn van stress- en chronische vermoeidheidsklachten en wat voor impact deze ziektebeelden hebben op organisaties zoals de Gemeente Rotterdam en Defensie.

Abigail Norville (Directeur HR, Communicatie en JD Gemeente Rotterdam) en Lt. Kol. Jeroen Hulst (Commandant Militair Revalidatie Centrum) vertelden over wat BioCheck betekent voor hun organisatie.

Het publiek voornamelijk bestaand uit arbo- en bedrijfsartsen en een aantal HR adviseurs vonden het een verhelderend inzicht in hoe je deze medische kennis kan toepassen om de vitaliteit binnen de organisatie te behouden dan wel te verhogen.

 

05.2017

GEMEENTE ROTTERDAM | HR inspiratie dag

Virgil Spier en Patrick van Luijk hebben op de jaarlijkse HR inspiratie dag een hele leuke en chaotische clinic gegeven. Met als titel ‚ÄėSurviving Chaos‚Äô konden de participanten natuurlijk wel chaos verwachten.

De doelstelling van de clinic was om door middel van fysieke oefeningen te laten zien wat er gebeurd als medewerkers teveel prikkels krijgen die zij moeten verwerken en hoe dit vanuit onze visie anders kan worden opgepakt.

De participanten hebben in ieder geval veel gelachen en deze clinic was een super metafoor om aan te tonen wat het verschil is tussen maximale- en optimale belasting.

Newsflash

BIOCHECK | Bezoekadres

Per heden hebben wij een nieuw bezoekadres! Hier worden onze testen, trainingen en herstelprogramma’s uitgevoerd.

Wij zitten in het vernieuwde multi-tenant gebouw ‘The Mark’, langs de A16. Het is een prachtige locatie van zeer hoge kwaliteit en service. Maar wat nog het meest belangrijke is voor ons, is de serene omgeving waarin wij onze klanten kunnen begeleiden. De filosofie en doelstelling van de ontwikkelaars van het gebouw sluiten naadloos aan bij onze doelstellingen. Breng uw werk- en priv√©leven in balans.

Wij zijn omringd door vele ramen met direct uitzicht op groen en water wat veel rust cre√ęert. Als u geluk heeft ziet u zelfs konijnen en fazanten rondrennen! Voor ons de ideale omgeving waarin werknemers die in het gebouw werken kunnen trainen en klanten van BioCheck die chronisch vermoeid zijn of een burn-out hebben kunnen herstellen met hoogwaardige en effectieve herstelprogramma‚Äôs.

BioCheck Centre of Excellence | Fascinatio Boulevard 200, 3065 WB Rotterdam

Meer informatie over onze locatie:

Work

The Mark is Rotterdams nieuwste multi-tenant building. De jongste hub van de stad. Superieur afgewerkt, eigentijds en stoer. Meer dan 22.000 vierkante meter pal naast de A16. Voor bedrijven die een statement willen maken. The Mark roept. Ready for the next level? Make your mark in the Mark.

Meet

The Mark is niet strictly business. En al helemaal geen business as usual. The Mark biedt alles om work & play te combineren. Een goede koffiebar, een uitstekend restaurant en prettige voorzieningen voor als het werk erop zit, zoals een in-house gym. The Mark bruist. Een plek om te knallen, in alle opzichten. Relax & reload in The Mark.

Unwind

In The Mark ontmoeten bevlogen starters en ervaren doorzetters elkaar. Hier delen zij passie, idee√ęn en kennis, hier ontstaat new business. The Mark is gericht op ontmoeting. Met moderne vergaderfaciliteiten die geschikt zijn voor meetings van elke omvang. Snel de koppen bij elkaar of uitgebreid brainstormen met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Meet me in The Mark.

 www.themarkoffices.nl

04.2017

MILITAIR REVALIDATIE CENTRUM | BioCheck Intake

Afgelopen week hebben wij de eer gehad om net als vorig jaar teammembers van het Nederlandse Invictus team te mogen testen en begeleiden!

Olympische/Paralympische sporters en militairen hebben dezelfde grote valkuil: Het verleggen van grenzen, vaak gepaard met overtraining en overbelasting. Wat vervolgens leidt tot vermoeidheid, blessures en hoge stressniveaus.

Wij gebruiken BioCheck om ervoor te zorgen dat de veteranen niet gaan maximaliseren naar hun doel, maar optimaliseren naar hun doel. Dit doen wij door de rust-arbeidsverhouding in het dagelijkse leven te optimaliseren door gebruik te maken van de dagelijkse BioCheck metingen en indien nodig de bijbehorende herstelprotocollen. Door het balans in het lichaam te verbeteren middels ons systeem stijgt het energieniveau enorm en daarmee nemen ook de prestaties en het geluksgevoel toe en dalen stress- en vermoeidheid gerelateerde klachten.

Newsflash

REGISTERED TRADEMARK ¬ģ | BioCheck logo

Sinds deze week is ons logo en merknaam officieel geregistreerd!

 

03.2017

GEMEENTE ROTTERDAM | Start BioCheck CVP

De gemeente Rotterdam is een programma gestart van BioCheck om te werken aan de (chronische) vermoeidheid- en stress niveaus van werknemers. Niet alleen binnen de gemeente, maar ook binnen vele andere organisaties zijn (werk)stress en vermoeidheidsproblemen verantwoordelijk voor een groot percentage van ziekteverzuim.

Ons protocol werkt zowel preventief als curatief. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar biocheck@runningmates.com of te bellen naar 010 440 11 55

02.2017

LOCATIE | BioCheck Centre of Excellence

Coming soon…

Newsflash

UWV Arbeidsmarktregio’s | Presentatie aan contractmanagers

Kwaliteit was het ‚Äėsleutelwoord‚Äô van deze dag en RunningMates verzorgde een presentatie die bijna filosofisch inging op deze materie. Kwaliteit is een begrip in vele vormen en modellen. Vandaar dat RunningMates besloot de term ‚Äėkwaliteit‚Äô te benaderen vanuit een andere hoek dan verwacht. Namelijk dat kwaliteit ook enorm kwetsbaar is.

De benadering en uitleg vanuit de kwetsbare hoek was verrassend, maar sloot goed aan bij de doelen van de dag. En onze interactieve metafoor estafette als organisatie structuur gaf inspiratie in anders denken, maar was vooral weer energiek en gezellig!

De termen die wij hebben benoemd tijdens onze presentatie zijn enthousiast overgenomen en worden zeker in opvolgende vergaderingen gebruikt hebben wij ons laten vertellen.

En daar zijn wij trots op!

01.2017

UWV Amsterdam | Presentatie Nieuwjaarsreceptie

‚ÄėWat een geluk‚Äô was het thema van de nieuwjaarsreceptie 2017 van UWV Amsterdam. Virgil Spier en Patrick van Luijk hebben daar een zeer enthousiast ontvangen presentatie gegeven over het cre√ęren van je eigen geluksgevoel, geluksmomenten en over hoe in te springen op het momentum van geluk. Dit mogen wij vaker doen!

De presentatie sloot nauw aan bij de speech die directeur UWV Werkbedrijf Tof Thissen gaf over wat een geluk het is dat wij in Nederland wonen en werken, wat een geluk het is in welk tijdsperk wij opgroeien en wat een geluk het is dat je voor een organisatie als UWV kan werken en bijdraagt aan het helpen van je medemens en bijdraagt aan de ontplooiing van je medemens.

Laten wij samen met onze naasten een gelukkige, gezonde en veilige toekomst cre√ęren!

12.2016

FEESTDAGEN | Een terugblik op een jaar wij trots op zijn!

2016 is een zeer bijzonder jaar voor ons. Als kleine -maar hardwerkende partij- zijn wij blij met de waardevolle mensen die wij ontmoet hebben, de bijdragen die wij leveren voor het UWV, de prachtige klanten die personal training krijgen van onze RunningMates, Olymp√Įers die gebruik maken van BioCheck, de presentaties en clinics die wij geven voor verschillende organisaties en last but defenitely not least: de ondersteuning die wij met BioCheck leveren aan het Militair Revalidatie Centrum van Defensie.

In 2017 mogen wij ook voor bovenstaande partijen weer een RunningMate zijn en gaan wij weer ons uiterste best doen om te kunnen bijdragen aan de gezondheid en fitheid van ons klantenbestand. Ook voor aankomend jaar vragen wij u om ons te volgen en wellicht ziet u mogelijkheden hoe wij kunnen bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van u of uw organisatie!

Wij wensen jullie fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2017.

Wij zijn dankbaar. Wij zijn RunningMates

11.2016

UWV Helmond | Inspiratiesessie voor 150 werkzoekenden

Het is zeer inspirerend om te luisteren naar het verhaal van Kees-Jan en hoe hij is omgegaan met zijn dwarslaesie en alle tegenslagen die volgden. Van het moment van zijn ongeluk tot het eigenhandig be√ęindigen van zijn uitkering is iedereen √©√©n en al oor. Kees-Jan is een man met lef die uit zijn eigen comfortzone durft te stappen, faalt, weer opstaat en doorgaat om vervolgens succes te boeken! Daarnaast zet hij zich graag in om onder andere een enorme boost te geven aan het zelfvertrouwen door mensen inzicht te geven in de kwaliteiten in plaats van beperkingen die zij hebben.

En wanneer Kees-Jan een comment onder zijn Facebook krijgt met de tekst: ‚ÄėLaten we zeggen dat ik je op de juiste plaats en juiste moment tegenkwam‚Äô dan weten wij waarvoor wij het doen.

Newsflash

ZWEMMEN| Inge Dekker geeft zwemles op Olympisch niveau

Deze maand heeft Inge Dekker bekend gemaakt dat zij een punt heeft gezet achter haar zwemcarri√®re. De wereldkampioene van 2011 op de 50 vlinder behoorde jarenlang tot de Golden Girls¬†van de Nederlandse zwemploeg. Samen met Marleen Veldhuis, Femke Heemskerk en Ranomi Kromowidjojo veroverde ze in 2008 olympisch goud op de 4×100 meter vrije slag. De Nederlandse estafetteploeg won in die jaren alles wat er te winnen viel.

Bij Dekker werd begin dit jaar baarmoederhalskanker geconstateerd. Een zware operatie en onzekere periode volgden, maar ze raakte op tijd fit voor de Olympische Spelen van Rio de Janeiro en presteerde ze nog absurd goed. Prachtig om te zien hoe zij uit een diep dal zoveel kracht en positiviteit heeft weten te halen.

En nu gaat zij haar verworven kennis en ervaring delen in de vorm van clinics, trainingen en presentaties. Voor RunningMates gaat Inge deze winter zwemtraining geven aan een groep mannen die hun zwemtechniek willen verbeteren voor de triatlon. Ook interesse in een zwemclinic? Klik hier!

Newsflash

GEMEENTE Rotterdam| Presentatie MT Middelen & Control

Aan de hand van de presentatie die begin september is gegeven door Patrick van Luijk aan de Gemeente Rotterdam, is hij nogmaals uitgenodigd om ook binnen een kleinere groep te spreken over communicatie, intrinsieke motivatie en de rol van individuen binnen een team. Atletiek en met name estafette hebben een aantal elementen die dienen als prachtige metaforen voor handelingen binnen organisaties. Deze metaforen geven een andere inkijk in ‚Äėdagelijkse‚Äô handelingen en inspireren tot nieuwe manieren van werken.

10.2016

UWV Perspectief | Blogs van Diede de Groot

Rolstoeltennisster Diede de Groot schrijft namens RunningMates een viertal blogs over haar ervaringen van haar eerste Paralympische Spelen voor UWV Perspectief.

Wij geloven dat Paralympische sporters uitstekende rolmodellen zijn voor mensen die fysieke problemen ervaren als obstakels die niet overwonnen kunnen worden en zich daardoor belemmerd voelen in het leiden van een gelukkig leven.

Klik hier om de blogs van Diede te lezen en hier voor een motivational video over de Paralympics.

Newsflash

KEUKENMAXX| Clinic op Rotterdam Atletiek

Rotterdam Atletiek heeft een sportieve middag georganiseerd voor KeukenMaxx waarbij de termen sneller, verder en hoger centraal stonden. Deze termen sluiten naadloos aan bij de doelstellingen van KeukenMaxx. Een kwalitatief hoger proces cre√ęren die de klanttevredenheid doet stijgen.

Patrick van Luijk heeft dit proces fysiek vertaald naar sprinten, verspringen, kogelstoten en hoogspringen. Hierbij is er een strijd ontstaan die de intrinsieke motivatie tot grote hoogtes deed stijgen. Dit leidde tot een spannende strijd tussen de medewerkers met als eindresultaat een geweldige groepscohesie.

09.2016

GEMEENTE Rotterdam | Presentatie leidinggevenden

Begin september heeft Patrick van Luijk een fantastische interactieve presentatie gegeven over liefde, positiviteit, communicatie, optimalisatie en ontwikkeling van individuen binnen een team. Deze presentatie is gegeven aan de leidinggevenden binnen de Gemeente Rotterdam, waaronder teammanagers en concerndirectieleden.

Hoe gaan individuele sporters om met situaties waarin zij ineens moeten samenwerken? En hoe kan je als leidinggevende een groep met specialisten het beste leiden? Dit waren een aantal speerpunten die naar voren kwamen. De Gemeente Rotterdam heeft enthousiast gereageerd en was uitermate content over de vele raakvlakken van de presentatie en zien in de estafette instructie een zeer duidelijke metafoor, die daarnaast ook erg op de lachspieren heeft gewerkt.

08.2016

ATLETIEK | Oprichter RunningMates niet naar Rio

Patrick van Luijk kan niet naar zijn derde Olympische Spelen toe. Een droom kapot. Niet omdat hij er niet voor gekwalificeerd is, maar door een situatie waar hij totaal geen controle over heeft. Na het EK kreeg Patrick last van het perifere zenuwstelsel. Dat gaf onder andere ernstige tintelende ledematen en coördinatie problemen. Samen met zijn coach, artsen en de Atletiekunie is er besloten om Patrick niet uit te zenden. Om dit te kunnen verwerken heeft hij een prachtig emotionele korte film gemaakt genaamd: Bad Eye. Hierin wordt er vanuit een donkere gedachte verteld over zijn weg naar de Olympische Spelen. Deze kunt u hier terugvinden.

Enkele nieuwsberichten:

http://nos.nl/rio2016/artikel/2119101-estafetteloper-van-luijk-mist-olympische-spelen.html

http://www.nu.nl/sport/4297216/van-luijk-wegens-blessure-niet-olympische-spelen.html

http://www.metronieuws.nl/xl/sport/2016/07/zo-ziet-het-missen-van-de-spelen-in-rio-eruit

07.2016

UWV Dordrecht | Presentatie medewerkers

Kees-Jan van der Klooster heeft deze maand een inspirerend verhaal gehouden over tegenslagen, beperkingen, positief denken, kansen cre√ęren en motivatie. Op het moment dat je het label ‚Äėhulpbehoevend‚Äô krijgt opgeplakt wordt je vaak op een andere manier gezien en benaderd. Kees-Jan heeft op een humoristische wijze de valkuilen en zijn omgang met deze situaties in beeld gebracht.

De medewerkers van UWV Dordrecht waren lovend over Kees-Jan zijn verhaal en zien vanuit dit oogpunt vooral nieuwe kansen om toe te passen binnen de praktijk.

06.2016

DEFENSIE Gezondheidszorg| BioCheck op Medisch Symposium

BioCheck is gevraagd voor het medisch symposium van Defensie GezondheidsZorg (DGO) en wij  hebben de ruimte gekregen om te spreken over biofeedback technologie, ademhaling, stress, HRV, apps en de ondersteuning van BioCheck voor Defensie. Wij zijn zeer dankbaar voor de (over)volle zaal, de bijzondere gasten die in ons midden waren en de vele vragen die tijdens deze presentatie werden gesteld.

BioCheck  heeft de voorbereiding van de militairen voor de Invictus Games 2016 ondersteund en dat heeft geleid tot fantastische data in de vorm van belastbaarheid, stressniveaus, zelfkennis en communicatie die de optimalisatie van de voorbereiding hebben bevorderd.

Voor ons is het een eer om de gewonde militairen van dichtbij te volgen en de zeer bijzondere verhalen achter de gewonde militairen te leren kennen. In deze verhalen komen kernwoorden zoals: Doorzettingsvermogen, strijdlustigheid, veerkracht, omgaan met pijn en verdriet, respect, dankbaarheid en doelstellingen behalen in voor. Dit zijn kernwoorden waar RunningMates voor staat met de inzet van Olympische- en Paralympische atleten ten behoeve van de maatschappij.

Wij werken keihard om ook in de toekomst Defensie te ondersteunen middels onze technologie zodat onze militairen optimaal inzetbaar zijn, effectief kunnen trainen en sneller herstellen.

05.2016

INVICTUS GAMES | BioCheck ondersteunt gewonde militairen

Een groep van dertig Nederlandse (oud-)militairen is in¬†Orlando¬†voor de¬†Invictus Games. Het internationale sportevenement voor gewonde militairen wordt voor de tweede keer georganiseerd. Vandaag is de offici√ęle opening van dit prachtige evenement.

Er doen 500¬†gewonde militairen en veteranen uit vijftien verschillende landen mee.¬†Het woord¬†Invictus betekent ‘onoverwonnen’. Het verwijst naar de vechtersmentaliteit van de militairen. Het sportevenement laat zien¬†wat¬†deze militairen¬†allemaal kunnen bereiken, ook sinds¬†zij hun verwondingen hebben opgelopen.

De deelnemende militairen zijn allemaal lichamelijk of psychische gewond geraakt tijdens hun diensttijd. Het grootste deel van de Nederlandse equipe liep zijn verwondingen¬†op in Afghanistan. Anderen raakten gewond tijdens uitzendingen in voormalig¬†Joegoslavi√ę of Cambodja, bij oefeningen, het reguliere werk of in een priv√©-situatie.

Wij zijn trots dat wij met BioCheck deze militairen ondersteunen, zodat zij perfect in balans zijn en een optimale voorbereiding hebben om maximaal te kunnen presteren.

Voor meer informatie over de doelstelling van dit evenement: www.invictusgamesfoundation.org

04.2016

UWV Eindhoven | Toespraak netwerkbijeenkomst

Virgil Spier heeft tijdens een toespraak aan 50+ klanten niet alleen de doelgroep van deze netwerkbijeenkomst weten te inspireren, maar ook de medewerkers van UWV waren ge√Įnspireerd geraakt door het verhaal van Virgil over werkloosheid en intrinsieke motivatie binnen de sport.

Naast het uitbreiden van het netwerk voor de klanten was de doelstelling van deze dag: inzicht krijgen in de betekenis van digitale ontwikkelingen voor de sollicitatieprocedure.

Daarnaast bracht Virgil de unieke visie naar voren waarom werkloosheid middels de juiste intrinsieke motivatie bijdraagt aan de ontwikkeling van jezelf als persoon en je hierdoor gelukkiger en succesvoller wordt.

03.2016

UWV Apeldoorn | Presentatie inspiratiedag

Kees-Jan van der Klooster heeft namens RunningMates de Kick-off gedaan van onze samenwerking met het UWV.

Tijdens een inspiratiedag van UWV Apeldoorn gaf hij een presentatie aan de werkgevers in de regio, om deze werkgevers te enthousiasmeren voor 50+ werknemers of werknemers met een beperking. Naast dat Kees-Jan een geweldig mens is, is hij zelf het prangende voorbeeld van iemand die zijn beperking heeft weten om te zetten in kracht!

Kees-Jan sprak namens RunningMates de werkgevers toe over zijn  persoonlijke ervaringen van leven met een beperking en de valkuilen en kansen van werken met mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Het verhaal van Kees-Jan heeft een grote indruk achtergelaten bij de werkgevers en wij zijn benieuwd naar de effecten van deze inspiratie dag op de langere termijn.

01.2016

UWV | Partnerschap inzet Olympische- en Paralympische sporters

Zoals wij vorige maand hebben aangekondigd, starten wij dit jaar met fantastisch nieuws. Vanaf deze maand is RunningMates exclusief partner tot 2020 voor UWV op het gebied van inzet van (ex) Olympische- en (ex) Paralympische sporters. De sporters worden ingezet voor training, coaching en motivatie voor onder meer de medewerkers van het UWV.

Wij denken met name dat de waarde van Paralympische sporters voor de samenleving onderschat wordt. De kennis en ervaring op het gebied van discriminatie, veerkracht, zelfredzaamheid en motivatie is bij deze groep sporters zeer groot. Middels training en coaching door Paralympische sporters willen wij een grote groep mensen inspireren en de beperkingen die zij zichzelf opleggen, doorbreken. Daarnaast richten de Olympische sporters hun speerpunten op o.a. optimaal trainen, techniek, doorzettingsvermogen, kracht, mobiliteit en balans.

RunningMates kijkt uit naar deze unieke samenwerking en gaat UWV meenemen in de wereld en beweegredenen van sporters op het allerhoogste niveau.

12.2015

FEESTDAGEN | Veelbelovend jaar voor RunningMates

2015 was een bijzonder jaar voor RunningMates. Wij hebben de website vernieuwd, ons team uitgebreid, op een beurs gestaan en hebben trainingen, voedingsadvies, presentaties en clinics gegeven aan fantastische mensen en organisaties. Verder hebben wij de afgelopen jaren hard aan de weg getimmerd om de doelstellingen van onze organisatie te vervullen. Van die doelstellingen is er √©√©n bereikt dankzij onze launching partner Ministerie van Defensie die gebruik maakt van de biofeedbacktechnologie BioCheck. Met BioCheck willen wij de zorg, vitaliteit en gezondheid van o.a. werknemers revolutionair be√Įnvloeden.

2016 is veelbelovend en wij zijn trots op de uitvoering van onze visie. In januari zetten wij de trend door met meer fantastisch nieuws. Blijf ons volgen en wellicht ziet u mogelijkheden hoe wij kunnen bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van u of uw organisatie!

RunningMates wenst u fijne feestdagen en een fantastisch gezond en gelukkig 2016!

11.2015

DEFENSIE | BioCheck wordt ingezet door Defensie!

Het Militair Revalidatie Centrum (MRC) van het Ministerie van Defensie wordt gezien als √©√©n van de meest innovatieve revalidatie centra van de wereld. Landen over de hele wereld komen kijken hoe en welke technologie√ęn het MRC toepast om de revalidanten de best mogelijke hersteltrajecten aan te kunnen bieden. Op basis hiervan heeft het MRC ervoor gekozen om BioCheck als ondersteunend biotechnologisch middel in te zetten bij √©√©n van de projecten van het MRC en wij zijn daar trots op!

Tegelijkertijd lanceren wij hiermee onze biofeedbacktechnologie BioCheck. Voor de beschrijving, werking en toepasbaarheid kunt u meer informatie vinden op de volgende pagina’s: BioCheck | Re-integratie

10.2015

RTL Nederland | Presentatie

Het was de 2e keer dat Patrick en Virgil voor RTL NEDERLAND een presentatie mochten verzorgen.¬† In het teken van de gezondheid voor de werknemers heeft RTL de gezond en fit weken in het leven geroepen. Hierbij hebben zij allerlei activiteiten, presentaties, clinics en informatie bijeenkomsten voor de werknemers gecre√ęerd, waardoor zij de ideale setting neerzetten waarin werknemers zichzelf kunnen ontplooien.

RunningMates heeft het gedeelte van communicatie en samenwerken op zich genomen en de werknemers hebben het erg naar hun zin gehad en waren zeer positief over de presentatie van RunningMates. Wij kijken uit naar de volgende samenwerking!

Newsflash

Nieuwsberichten

Wij krijgen regelmatig opmerkingen over het feit dat wij weinig tot niets doen aan marketing ondanks onze uitstekende services, dus op het nodige aandringen hebben wij besloten om vanaf nu regelmatig een update te doen over de activiteiten van onze RunningMates op onze website!!