010-4401155 info@runningmates.com

Locatie

Getraind worden door Olympiërs in Tenerife

Methode

Olympische aanpak, discipline, planning en motivatie

Teamwork

Samen met je teamleden diep gaan in training en leer elkaar echt kennen

Kosten

€ 2000,- p/p

Olympic Experience

Het is mens eigen om te streven naar het maximaal haalbare. Sporters, ondernemers, reizigers, hobbyisten en gelauwerde zakenmannen, allemaal gaan zij steeds verder op weg naar de absolute top.

RunningMates biedt u de mogelijkheid om te trainen als een Olympische sporter op weg naar de absolute wereldtop. In een format van een Olympisch trainingskamp ligt de nadruk op een combinatie van hard trainen, rust, voeding, voedingssupplementen, ontspanning, plezier en de ideale omstandigheden. RunningMates biedt u een unieke ervaring waarbij het gaat om het proces dat u doorloopt, zowel geestelijk als lichamelijk.

 • TECHNIEK 80% 80%
 • VOEDING 60% 60%
 • DISCIPLINE 50% 50%
 • FUN 90% 90%
Patrick van Luijk

Patrick van Luijk

Trainer

Een sprinter met een stormachtige carrière met hoge pieken en diepe dalen, hierdoor beseft hij heel goed wat voor impact het mentale welzijn op het fysiek heeft en vice versa. Als Olympisch finalist 2008 en 2012, Europees Kampioen op de 4x100m en Europees Zilver op de 200m sprint, gaat hij op geheel eigen wijze met zijn klanten als personal trainer om en haalt hij het maximale uit u.
Virgil Spier

Virgil Spier

Trainer

Een atleet die al 16 jaar in het vak zit en door 1 op 1 lessen van goeroes, trainingen onder verschillende topcoaches en meedoen aan verscheidene internationale toernooien een scala aan informatie heeft verzameld. Analyserend en doeltreffend geeft hij personal training en haalt hij het maximale uit u zonder dat u het beseft. Ook deze atleet was erbij in de finale OS 2008.
Gregory Seedoc

Gregory Seedoc

Kok

Onze kok is niemand minder dan meervoudig Olympiër Gregory Sedoc die naast zijn topsport carrière afgestudeerd is aan de koksschool. Deze gerenommeerde hordeloper zal naast zijn kookkunsten ook zijn ups en downs naar de top met u delen. Kijk mee in de keuken, doe ideeën op en leer hoe u snel gezonde en luxe maaltijden kan klaarmaken. Daarnaast zal Gregory ook assisteren in de trainingen.
Waarom zou ik meedoen?

Omdat het heerlijk is om er even tussen uit te zijn en te sporten, wanneer u geen andere verplichtingen heeft!

Daarnaast zijn er genoeg mensen over de hele wereld die een enorme drive hebben om de beste te zijn in hun vakgebied maar zich (nog) net niet kunnen onderscheiden. Middels dit trainingskamp laat RunningMates u zien wat u moet ondergaan om uw eigen hoogste doelen te behalen. Zowel fysiek als mentaal.

Het RunningMates Olympische trainingskamp beperkt zich niet alleen tot het trainen. Het is een allesomvattend concept dat zich richt op verandering in denken en doen. Gebaseerd op de kennis en ervaring van Virgil Spier en Patrick van Luijk, komen onderwerpen zoals groepscohesie, communicatie, teambuilding, mentale hardheid en super compensatie voorbij.

Tijdens deze ervaring ontwikkelt u nieuwe kennis over sporten, voeding, ontspanning en uzelf die u op een effectieve en efficiënte manier kan toepassen in uw eigen dagelijkse leven. U zult tot op het bot gemotiveerd, trots en voldaan naar huis vertrekken.

Wat houdt dit programma in?

Het Olympische trainingskamp draait om de bewustwording van uw eigen kunnen en lichaam. Het is belangrijk om zo nu en dan tijd voor uzelf te nemen. Verwacht niet dat u fysiek 10 kilo lichter wordt, integendeel, u krijgt 10 kilo bagage mee naar huis in de vorm van kennis en ervaring.

Om te leven en presteren als een topsporter maakt u gedurende het trainingskamp daadwerkelijk mee wat een ware Olympiër mee maakt: de druk, de voeding, de training en de broodnodige tussentijdse ontspanning.

Waar trainen wij?

Voor de optimale voorbereiding als Olympisch atleet is een ideale uitgangspositie nodig. Om de perfecte Olympische ervaring te recreëren heeft RunningMates ernaar gestreefd een locatie te vinden die topsport en professionaliteit uitstraalt. Dit houdt in dat, alles waar invloed op kan worden uitgeoefend, tot in de puntjes geregeld moet zijn, want het moet streven naar eenzelfde doel: MAXIMUM OF YOU

Het eiland Tenerife heeft de ideale omstandigheden voor een voorbereiding op de Olympische Spelen. Het heeft een stabiel klimaat, er is frisse wind van zee, zon en de trainingsfaciliteiten zijn uitermate professioneel. Het trainingscentrum ligt een fantastisch inspirerende omgeving die is uitgehouwen uit een berg.

Hotel Villa Maria:           www.hotelsuitevillamaria.com 
Tenerife Top Training:  www.tenerifetoptraining.com/en/home

Wat is jullie methode?

Aan de hand van een telefonische intake wordt een persoonlijk voedingssupplementen pakket samengesteld. Wij adviseren de supplementen een maand voorafgaand, tijdens en een maandna het trainingskamp in te nemen.

Eenmaal op het trainingskamp zijn er twee verplichte tijden om te trainen, vroeg in de ochtend en einde van de middag. Buiten deze uitgebalanceerde trainingen bent u vrij om te doen wat u wilt. Dit kan inhouden dat u uitrust en bijkomt van de training d.m.v. een massage, maar het kan ook zijn dat uw excursies doet of uitgaat, er zijn eindeloze mogelijkheden. Op sommige avonden zullen de Olympiërs een uur van uw tijd vragen om gezamenlijk te praten over verscheidene onderwerpen van mentale hardheid tot omgaan met falen.

Het is als (zakelijke) groep ook mogelijk te reserveren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld teambuilding voor een afdeling of het opbouwen van een zakelijke relatie. Reserveert u 6 of meer kamers dan kunt u zelf een datum kiezen mits beschikbaar. Via het contactformulier kunt u de beschikbaarheid toetsen. Reserveert u minder dan zes slaapkamers dan bent u van harte welkom op de door ons gekozen datum.

Er is een maximum van 20 personen per trainingsperiode van 5 dagen.

Wat zijn de kosten?

Bij deze stage ervaart u ‘de vakantie’ van Olympische sporters, de ambiance, de arbeid, de trots, de vriendschappen en passie.

Maar wat krijgt u daarnaast nog meer?

  • 5 dagen verblijf in luxe villa met eigen badkamer per kamer
  • Training door 2 Olympische Personal Trainers
  • Adidas kledingpakket
  • 2 maanden exclusieve supplementen van Virtuoos
  • Kok die in de villa heerlijke gezonde gerechten verzorgt met advies hoe gezond te koken?
  • Advies van een voeding diëtiste
  • Massages van een zeer goede masseur gebaseerd op zelfgemaakte oliën
  • Training op een exclusieve locatie
  • Vervoer naar de locaties
  • Hostess die tot uw beschikking staat.
  • Bron water

Voor de totaalprijs van € 2000,- pp. heeft u een onvergetelijke ervaring. Deze prijs is gebaseerd op een verblijf in een 2-persoonskamer. Wilt u toch uw eigen kamer met badkamer, dan kost u dat € 79,- extra per nacht. Wij raden u echter aan om een kamer te delen met  uw partner, vriend/vriendin of zakenpartner om zo de ambiance van de trainingsstage nog intenser mee te maken. Mocht u korter willen verblijven dan is dat mogelijk.

U kunt de reis kosteloos annuleren tot 4 weken voor vertrek. Tot 3 weken voor vertrek bent u 75% van het totale bedrag verschuldigd. Bij annulering tot 2 weken voor vertrek bent u 90% verschuldigd. Na twee weken is annulering niet meer mogelijk. Uiterste aanmelddatum is 2 weken voor vertrek.

De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijs. Wij raden u aan om uw ticket naar vliegveld Tenerife Sur te boeken via www.transavia.com.

2 + 14 =

Zin in een exclusieve en sportieve reis?

 

En wilt u zich hiervoor aanmelden?

Neem dan contact op met RunningMates: tel. 010 4401155, vul bovenstaand formulier in of  voor overige vragen klikt u op de knop hieronder.