010-4401155 info@runningmates.com

Doelgroep

Personal training, small group training en SAQ Training voor teams

Olympisch karakter

Getraind worden door de allerbeste sporters

Locatie

Landelijke trainingen

Tarief

Vanaf €75,00 ex btw

Beleef en leer de optimale trainingsmethoden om snel en gezond in vorm te komen. RunningMates werkt met positieve doelstellingen. Wij willen dat je fitter wordt. Afvallen of juist aankomen , een mooi figuur of conditie krijgen is daar een gevolg van.

Systematisch getraind worden door de allerbeste sporters, is een kans die weinig mensen krijgen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden met betrekking tot welke sporttakken u getraind in wilt worden en geniet van de afwisseling van wekelijks terugkerende sporten.

Get fit and enjoy life!

Werken jullie met diverse trainers?

RunningMates beschikt over een groot landelijk netwerk van Olympische- en Paralympische atleten die de vaardigheden in huis hebben om mensen te begeleiden. Daarnaast vinden onze sporters het fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren aan de doelstellingen van onze klanten om fitter en gezonder te leven.

Waar onderscheiden jullie je in?

Wij werken alleen met Olympische- en Paralympische atleten en de teams die van invloed zijn geweest op de successen van deze atleten.

Wat is jullie trainings-methode?

Al onze atleten werken vanuit een basis kader van de ideologie van RunningMates. Binnen dit kader gebruiken de atleten de kennis, ervaring en invloeden vanuit de sport die zij beoefenen, waardoor RunningMates beschikt over een team waar wij trots op zijn!

Wat is jullie uurtarief voor een personal training?

Onze prijzen starten vanaf € 75,00 ex. btw

Kan ik begeleid worden door een sport naar keuze?

Wij beschikken over een groot netwerk van sporters en hierdoor kunnen wij op korte termijn de sporttak en sporter die bij u past aan u voorstellen.

Kan ik een proefles volgen?

Ja dat is mogelijk. De eerste les is bij RunningMates altijd gratis.

Getraind worden door de besten?

Amstelveen

Rotterdam

Amsterdam

Eindhoven

Heerlen

Arnhem

Dordrecht

Breda